Home > Branded content > Klasse van nu in het kader van gisteren

Klasse van nu in het kader van gisteren

Wie Terhills Hotel zegt, zegt luxe en comfort. Het hotel ademt klasse en dat uit zich in alle mogelijke aspecten: van kunst in de kamers tot de loungeruimtes en hun sprookjesachtige Franse tuin. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving van Terhills vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke vergezichten vanaf de mijnterrils. De plek bij uitstek om de batterijen op te laden.

Creëren
Vergaderen of brainstormen is extra vruchtbaar op een inspirerende plek. Dat heeft Terhills begrepen, want het aangrenzend meeting complex heeft alles om van je bedrijfsbijeenkomst of -event een geslaagd moment te maken. Met zicht op schachtbokken en de Franse tuin van het hotel is de gloednieuwe ruimte geschikt voor recepties, diners, vergaderingen, incentives of netwerkbijeenkomsten. Met deze toevoeging gaat het aanbod voor zakenlui nog een stapje verder.

Genieten
Een Limburgs hotel zou geen Limburgs hotel zijn als ook genieten er niet aan te pas komt. En daarbij komt Terhills’ ligging goed van pas. Vlak achter het hotel kom je in een designer heaven terecht – Maasmechelen Village is dé verzamelplek voor wie van luxeboetieks houdt. Want ook een winkelsessie tussendoor kan je inspiratie bevorderen! De actieveling kan op zijn beurt even verderop terecht in het enige nationaal park van België. Al na enkele kilometers stoot je hier op vergezichten die gemakkelijk in een reisgids van Zweden of Noorwegen zouden passen. En wie na dat shoppen of wandelen honger heeft gekregen, kan best terug eindigen waar hij begonnen is. Het Terhills Hotel baat namelijk ook een verfijnde brasserie uit. Genietgehalte: 10/10.Vanaf medio 2019 wordt Terhills ook place to be voor sauna- en hamamliefhebbers. Elaisa Wellness opent dan de deuren in het teken van holistisch welzijn.

Terhills Hotel is geboren in 2015, toen het oude mijngebouw van Maasmechelen werd omgetoverd tot luxe-accommodatie met 59 kamers. Wie het domein betreedt, waant zich door de Franse tuin en de neoklassieke barokstijl direct in een sprookje. Terhills is dé belichaming van een all-in-one, met vergadercomplex, luxekamers, toegang tot het nationaal park en designeroutlet. De enige stress die je hier ervaart, is keuzestress.

www.terhillshotel.com
Zetellaan 68
3630 Maasmechelen

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu