Home > Branded content > Kerckhoffs Advocaten klaar voor de toekomst

Kerckhoffs Advocaten klaar voor de toekomst

Een artikel op het juristenplatform Mr. over de toetreding van Philippe Kerckhoffs verspreidde zich in februari razendsnel door het land. Binnen anderhalve dag namen vele duizenden mensen kennis van het bijzondere gegeven dat binnen Kerckhoffs Advocaten nu drie advocaten met de achternaam Kerckhoffs actief zijn. „Op die manier bereik je als Limburgs kantoor ook collega’s elders in het land en daarmee wellicht ook toekomstige cliënten,” zegt de 25-jarige Philippe.

De jongste telg van de Maastrichtse advocatenfamilie – zus Valérie (28) trad twee jaar geleden al aan – verheugt zich op het ondernemerschap, maar wil ook laten zien dat hij een goede advocaat is. Om zijn horizon te verbreden deed hij na zijn rechtenstudie onder meer een aantal maanden ervaring op bij een Haags kantoor en een kantoor aan de Amsterdamse Zuidas.

Specialisaties

Samen met Valérie en vader Roel – hij nam het kantoor met tegenwoordig vestigingen in Maastricht en Heerlen ruim dertig jaar geleden over van zijn vader – wordt het bedrijf op de toekomst voorbereid. Verdere groei met een nog hogere kwaliteit blijft daarbij het uitgangspunt voor het kantoor dat op 2 maart 2020 precies zeventig jaar bestaat. Philippe: „We willen niet groeien om alleen maar groot te worden. Onze doelstelling is een nog betere stabiliteit te krijgen, waardoor we onze cliënten dankzij vergaande specialisaties nóg beter van dienst kunnen zijn.”„Om specialisten bezig te houden moet je in een groot gebied actief zijn,” vult Roel Kerckhoffs aan. Een derde kantoor binnen afzienbare tijd, en dus een uitbreiding van het aantal advocaten, ligt voor het in ondernemingsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor in de rede. „Eindhoven blijft daarbij een optie, maar een andere stad kan ook.”

Verfrissend

De basis voor een verdere groei van Kerckhoffs Advocaten is gelegd met de komst van Valérie. Zij moderniseerde de marketing, maakte een strategisch toekomstplan en zorgde voor de optimalisering van een aantal bedrijfsprocessen, onder meer door taken anders te verdelen. Binnenkort start het kantoor met een German Desk om ook Duitse ondernemers beter van dienst te kunnen zijn. Roel Kerckhoffs vindt het leuk om te zien hoe voortvarend de nieuwe generatie zaken regelt. „Zij pakken bepaalde dingen soms wat anders aan dan ik dat altijd heb gedaan. Het zet je aan het denken. We dagen elkaar in intellectueel opzicht uit, waarbij we goed luisteren naar elkaars standpunten. Af en toe verschillen we van mening. Voor mij werkt dat verfrissend. Als je het altijd met elkaar eens bent, kom je ook niet verder.”

Kerckhoffs Advocaten Maastricht en Heerlen
www.kerkhoffsadvocaten.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.