Home > Business > Kantoren Oostwegel verhuizen naar Château St. Gerlach

Kantoren Oostwegel verhuizen naar Château St. Gerlach

De kantoren van Oostwegel Collection verhuizen naar Château St. Gerlach. Villa Casa Blanca in Houthem-St. Gerlach, waar de kantoren tot nu toe waren gevestigd, wordt verkocht. Volgens Camille Oostwegel heeft het besluit te maken met het feit dat de gemeente Valkenburg geen vergunning wil afgeven voor de vestiging van een luxe vakantiewoning in een deel van de villa. Dat is het gedeelte waar Camille Oostwegel sr. en zijn gezin jarenlang gewoond hebben. Hij is al eerder naar de binnenstad van Maastricht vertrokken.

„Het zou moeilijk zijn om de andere helft van de villa, naast het kantoorgedeelte, te verhuren voor privé-gebruik, onder meer vanwege de gezamenlijke tuin”, vertelt Camille Oostwegel. „Bovendien had ik al langer de behoefte om met ons team dicht bij onze bedrijven te gaan zitten, dicht bij onze mensen. Door de bouw van het paviljoen bij Château St. Gerlach is de Philibert-zaal boven het zwembad vrijgekomen. Die gaan we nu herinrichten tot een moderne en inspiratievolle kantoorruimte.”

Volgens Oostwegel heeft de verkoop niets met de huidige coronacrisis te maken. ,,Het is gewoon een idee dat al langer speelde binnen de familie. Iedereen van ons woont inmiddels in Maastricht en we hebben het daar prima naar onze zin. Natuurlijk is het emotioneel om zo’n bijzondere villa met architectonische waarde te verkopen, maar van de andere kant zijn we daar ook realistisch in. Tijden veranderen en we verheugen ons op onze nieuwe kantoorlocatie. Op het domein van Château St. Gerlach zitten we bepaald niet verkeerd.”

Villa Casa Blanca wordt te koop aangeboden via Klement Rentmeesters. De vraagprijs is 1,6 miljoen euro. Meer informatie via de website van Klement.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu