Home > Business > Investeren in, of verhuizen naar Dubai? Kom naar de Dubai-Property beurs

Investeren in, of verhuizen naar Dubai? Kom naar de Dubai-Property beurs

In het weekend van 20 en 21 april vindt op landgoed van Château St. Gerlach de eerste Limburgse variant van de Dubai-Property beurs plaats. Dit kleinschalige evenement belooft een schat aan informatie en mogelijkheden voor investeerders die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt van Dubai.

Dubai-Property

Dubai-Property, het makelaarskantoor achter deze beurs, biedt een unieke benadering van vastgoedinvesteringen. Met meer dan vijftien jaar ervaring als investeerders, en een uitgebreide achtergrond in financiën en wet- en regelgeving, zijn Dubai-Property oprichters Sandjai Ramautar en Priscilla Ramsoedh helemaal thuis in de wereld van vastgoedinvesteringen. Deze kennis en ervaring zetten zij sinds drie jaar in om investeerders te helpen bij de aankoop van vastgoed in Dubai.

„Die begeleiding gaat van A tot Z”, licht Ramautar toe. „Investeerders huren ons in voor de aankoop. Het hele servicepakket – van verhuur tot het opzetten van een bedrijf en het verkrijgen van een visum – krijgen ze er kosteloos bij. Op die manier willen we investeerders ontzorgen, zodat zij nog sneller kunnen profiteren van ons uitgebreide netwerk en expertise.”

Dubai

Hoewel zowel Ramautar als Ramsoedh vastgoed bezitten in diverse andere landen, focussen ze zich bedrijfsmatig op Dubai. „We zien hoeveel kansen dit emiraat biedt. Rendement-technisch is investeren in Dubai verreweg het veiligst. Hier is de kans op een hoog rendement het grootst”, zegt Ramsoedh. „Daarom hebben wij ons volledig gefocust op de mogelijkheden in Dubai. We zijn zelf om de vier weken in de stad te vinden en zijn volledig op de hoogte van nieuwe projecten alsmede de wet- en regelgeving. Dat biedt de kans om al onze cliënten optimaal te ontzorgen. Klopt een investeerder bij ons aan die toch liever in bijvoorbeeld Spanje investeert, dan zullen we hem of haar altijd doorsturen naar partners die wij vertrouwen én die helemaal thuis zijn in dat land.’’

Dubai-Property in Limburg

Komend weekend strijken Ramautar en Ramsoedh, samen met hun beste adviseurs, neer op Château St. Gerlach. Bezoekers kunnen tijdens vrijblijvende een-op-een gesprekken niet alleen rekenen op een schat aan informatie, maar ook op persoonlijk advies en begeleiding op maat om zo hun investeringsdoelen te realiseren.

De Dubai-Property beurs bij Château St. Gerlach vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 april. Beide dagen ben je tussen 10.00 en 20.00 vrijblijvend welkom. Entree is kosteloos, aanmelden is niet noodzakelijk. Bel voor mee informatie naar +31628066700

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.