Home > Business > Intergarde lanceert nieuwe merkidentiteit

Intergarde lanceert nieuwe merkidentiteit

Beveiligingsbedijf Intergarde, met hoofdkantoor in Maastricht, kiest voor een nieuwe visuele uitstraling.

De afgelopen jaren is Intergarde uitgegroeid tot een van de grootste beveiligingsbedrijven in Zuidoost-Nederland. Het bedrijf vindt nu de tijd rijp om met een nieuwe huisstijl te komen. De nieuwe slogan waarmee Intergarde de veiligheid van de klanten centraal stelt luidt voortaan: Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt. Het bedrijf, met nevenvestigingen in Kerkrade, Weert, Heerlen, Venlo en Nijmegen, licht de keuze als volgt toe: „Als allround aanbieder van beveiligingsoplossingen bieden wij voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten op alle gebieden oplossingen van beveiliging. Met onze nieuwe merkidentiteit laten we zien dat wij groter en vooruitstrevender zijn dan ooit tevoren. We gaan met de tijd mee, werken met vooruitstrevende- en innovatieve beveiligingstechnieken en hebben kansen gegrepen om onze marktpositie nog verder te verstevigen”, aldus Joost van den Boorn, directeur van Intergarde BV.

In het nieuwe logo staan drie cirkels die de verschillende niveaus van beveiliging verbeelden. In het midden van de cirkel is een slot te herkennen; het symbool van veiligheid. Tegelijkertijd is het ook herkenbaar als poppetje. Daarmee wordt uitdrukking gegeven aan de centrale positie die de medewerkers van Intergarde binnen het bedrijf innemen.

De overgenomen beveiligingsbedrijven Altec Beveiliging, Alarmpoint BV en HRB Beveiligingen gaan, vanwege de herkenbaarheid in de markt, voortaan verder onder de naam Intergarde. Polygarde, ook honderd procent onderdeel van Intergarde, blijft voorlopig bekend onder haar eigen label.

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.