Home > Business > InterClassics boekt record

InterClassics boekt record

Voor goede kwalitatieve beurzen is er nog altijd publiek. Dat bleek maar weer tijdens de tweede editie van InterClassics Maastricht in het MECC, waar maar liefst 35.333 mensen op afkwamen, een absoluut record. De bezoekers kwamen voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland, maar er kwamen ook liefhebbers uit andere landen zoals Frankrijk en Luxemburg.

De oldtimerbeurs is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa. Speciale aandacht ging uit naar de Formule 1-historie van Circuit Zandvoort. De organisatie presenteerde een selectie historische F1 auto’s uit iedere decennium van het duincircuit. De grote publiekstrekker was de Red Bull van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen. Daarnaast genoten de vele bezoekers van de circa duizend blinkende oldtimers, youngtimers en supercars. Volgens de organisatie deden veel handelaren in bijzondere auto’s goede zaken op de beurs.

De volgende editie van InterClassics Classic Car Show Maastricht vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 in MECC Maastricht.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.