Home > Business > Inspirerende jaarafsluiting Events Company

Inspirerende jaarafsluiting Events Company

In de Ruimte van SNS aan het Petrus Regoutplein in Maastricht werd de traditionele jaarafsluiting gehouden van Events Company, een succesvol Maastrichts evenementenbureau, gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke events in de Euregio. Aanwezig waren zo’n honderd genodigden uit de Limburgse hospitality-wereld, met wie Events Company veelvuldig zakendoet.

De jaarlijkse borrels van Events Company vinden elk jaar plaats op een andere, minder bekende locatie. Dit jaar was dat de Ruimte van SNS in het Boschstraatkwartier. De Ruime van SNS wordt door de bank gepresenteerd als een ‘community store’ waar mensen terechtkunnen voor alle mogelijke vragen of financieel gebied.

Directeur Paul ’t Lam van Events Company benadrukte in zijn welkomstwoord het grote belang van de recreatieve sector voor de Limburgse economie. Over de hele provincie gaat het om een omzet van ruim 4 miljard en 40.000 banen, wat neerkomt op zo’n acht procent van de totale werkgelegenheid. Hij bedankte zijn gasten voor de samenwerking het afgelopen jaar. Bij elk event zijn altijd meerdere bedrijven en locaties betrokken. Dat is ook de gedachte achter het initiatief van Events Company om zich tijdens Limburg Leads samen te presenteren met andere partners uit de branche in de gezamenlijke Event Tent.

________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu