Home > Business > Het Eenhoornhof wint de Tourism Ambassador Award 2021

Het Eenhoornhof wint de Tourism Ambassador Award 2021

Vakantieboerderij Het Eenhoornhof in Kuttekoven, een deelgemeente van Borgloon, is de winnaar van de jaarlijkse Tourism Ambassador Award. Deze prijs, die is toegekend door opleiding Toerisme en Recreatiemanagement van de Hogeschool PXL Hasselt, is een erkenning voor een toeristische speler die een aanzienlijke bijdrage levert aan de sector. 

De onderscheiding bestaat uit een kleurrijk kunstwerk van Julie Boes en een seminar rond het thema ‘Staycation in Limburg’. Staycation is een eigentijdse term voor een vakantie in eigen land. Het seminar werd omwille van de beperkingen rond corona dit keer online gehouden. 

Het vijfsterrenvakantiehuis Het Eenhoornhof (negen slaapkamers) past volgens de jury van de Tourism Ambassador Award perfect in dit concept. Het adults-only-verblijf wordt beschouwd als uniek in de regio. De uitbaters, Stéphan Fontain en Ann Vanduffel, zijn het daarmee eens. ,,Wij zorgen voor onthaasting op maat met een full hotelservice en dat in ons mooie Haspengouw. We liggen te midden van fruit- en wijngaarden, vlakbij het fietsknooppunt. Je bent zo bij het bekende doorkijkkerkje van Borgloon, maar je kunt net zo goed gaan shoppen in Sint-Truiden of cultuur snuiven in het Gallo-Romeins Museum van Tongeren. Zelfs Maastricht is niet ver weg.” 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu