Home > Business > Herenhoeve Thull

Herenhoeve Thull

In het buitengebied van de Zuid-Limburgse plaats Schinnen, ligt het buurtschap Thull. Omringd door het glooiend landschap kun je hier de monumentale en geheel gerestaureerde herenhoeve vinden. De hoeve dateert uit 1869 en is in 2001 ter verbetering van het wooncomfort en met behoud van al haar authentieke elementen, zowel van binnen als aan de buitenkant tot in detail volledig gerenoveerd. De fraai gedecoreerde voorgevel heeft een statig aanzicht en zorgt voor een unieke verschijning in de omgeving. 

De hoeve bestaat uit een herenhuis met een achterliggende linker woonvleugel en aan de rechterzijde het poorthuis met een aangebouwde stalvleugel. De authentieke plavuizen en houten vloeren zorgen voor dat extra statige en landelijke karakter dat ruim anderhalve eeuw na datum nog steeds zo wordt ervaren en onverminderd indrukwekkend blijft. Raak ook zelf onder de indruk door het te ervaren en te zien wat deze bijzondere hoeve te bieden heeft!

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

Adres: Thull 1 te Schinnen
Bouwjaar: 1869 (volledige renovatie in 2001)
Perceel: 12.355 m2
Vraagprijs: 1.350.000,- k.k.
Contact: Klement² Rentmeesters

Fotografie: Roel Vink
______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu