Home > Business > Heerlense tak Kerckhoffs Advocaten betrekt nieuw kantoor langs snelweg

Heerlense tak Kerckhoffs Advocaten betrekt nieuw kantoor langs snelweg

De Heerlense tak van Kerckhoffs Advocaten is verhuisd. Waar het kantoor jarenlang vooral ondernemers bediende vanuit een pand aan de Bekkerweg in het centrum van de stad, is het Heerlense filiaal nu ‘neergestreken’ in een modern bedrijfspand pal langs de A76. ,,We zijn hier voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer”, aldus Valérie Kerckhoffs, die samen met haar broer Philippe de zakelijke leiding heeft over het bedrijf.

Kerckhoffs Advocaten is in de Limburgse advocatuur een begrip. Het van origine Maastrichtse familiebedrijf werd in 1950 opgericht door de grootvader van Philippe en Valérie. Na diens overlijden nam vader Roel de leiding van het bedrijf op zich. Hoewel hij de zeggenschap over de dagelijkse gang van zaken in het kantoor goeddeels heeft overgedragen aan zijn zoon en dochter, is Roel nog altijd volop actief in de familieonderneming.

Kerckhoffs Advocaten heeft zich de afgelopen tientallen jaren gespecialiseerd in het adviseren en juridisch bijstaan van zowel grote als kleine ondernemingen. In Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Duitsland. In het Heerlense kantoor is één vaste advocaat actief, die zowel geschoold is in het Nederlandse als het Duitse recht. De andere advocaten van Kerckhoffs Advocaten werken er in wisselende samenstelling.

Nieuw Eyckholt 294F, Heerlen (NL) – kerckhoffsadvocaten.nl

Wilhelminasingel 77, Maastricht (NL) – kerckhoffsadvocaten.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.