Home > Business > Hästens terug in Maastricht

Hästens terug in Maastricht

Auteur: Demy Janssen

Deze zomer openden Sanne en Ralph Gasse aan de Akersteenweg in Maastricht de deuren van hun nieuwe Hästens-store, de enige van Limburg. Het Zweedse beddenmerk Hästens, bekend van de blauwe ruit, groeit al jaren flink in populariteit in Nederland. Alleen in Limburg was tot voor kort geen Hästens-store gevestigd, dankzij Sanne en Ralph is die er inmiddels wel.

Wens
,,Het was eigenlijk altijd al een grote wens om dit prestigieuze merk te verkopen’’, vertellen Sanne en Ralph Gasse, eigenaren van Gasse Slaapcomfort, met vestigingen in Simpelveld en Maastricht. Ralph komt uit een familie waar het verkopen van kwaliteitsbedden en het geven van onafhankelijk slaapadvies in het bloed zit. ,,Onze focus ligt altijd op kwaliteit. Dat zie je terug in de keuze voor het merk Hästens en de manier waarop slaapadvies centraal staat in onze winkels.’’

Een goed huwelijk
Het Zweedse beddenmerk Hästens is vooral bekend van de blauwe ruit, maar de Scandinavische beddenfirma onderscheidt zich ook in kwaliteit. Sinds 1852 streeft het familiebedrijf naar het allerbeste bed. Elk Hästens-bed is handgemaakt en bij het produceren worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Het resultaat daarvan zijn bedden die levenslang meegaan. ,,Alleen de topper mag zo om de tien jaar vervangen worden. Het bed zelfs wordt met de jaren eigenlijk alleen maar beter omdat het zich vormt naar het lichaam van de gebruiker. De aanschaf van een nieuw bed is een investering in nachtrust en welzijn.”

Hästens store Maastricht
De nieuwe Hästens store heeft een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter en is daarmee de op een na grootste Hästens-store van de Benelux. De uitstraling van de Maastrichtse store is nagenoeg identiek aan alle andere stores wereldwijd. Enige verschil is de doorgang naar Gasse Slaapcomfort, waar nog vele vierkante meters aan andere exclusieve en betaalbare bedden te koop zijn.

Hästens store Maastricht – Akersteenweg 60 – www.hastens.com

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu