Home > Business > Groots jubileumfeest 15 jaar Flexprof

Groots jubileumfeest 15 jaar Flexprof

Detacheringsbureau Flexprof, met een vestiging in regio Maastricht en Eindhoven, vierde het 15-jarige bestaan. Dat gebeurde tijdens een drukbezocht en swingend jubileumfeest bij de Rebelle in Maastricht, die voor de gebeurtenis helemaal blauw kleurde.

Maar liefst 240 relaties, klanten, medewerkers en vrienden van Flexprof waren afgelopen weekend aanwezig bij de Rebelle in Maastricht om de ondernemers Gabriel Geuskens en Ralph van Zanten te feliciteren met het jubileum en de bijzondere groei die het detacheringsbureau, gespecialiseerd in de techniek en (semi-)overheid, heeft doorgemaakt.

De feestavond werd afgetrapt door de Maastrichtse spreker Maurice Jennekens, die middels een korte quiz en diverse videofragmenten samen met Geuskens en Van Zanten op ludieke wijze terugblikte op de gebeurtenissen van de afgelopen vijftien jaar en vooruitkeek naar de toekomstplannen.

Na het officiële momentje werden de diverse foodtrucks en de dansvloer geopend en bleef het nog lang gezellig aan de oever van de Maas.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.