Home > Business > Gert-Jan Hox nieuwe directeur ECI Cultuurfabriek

Gert-Jan Hox nieuwe directeur ECI Cultuurfabriek

De ECI Cultuurfabriek, een meltingpot voor cultuur in de breedste zin van het woord, in Roermond heeft met Gert-Jan Hox een nieuwe directeur. Hox heeft een achtergrond in de muzieksector, de afgelopen jaren was hij actief voor mediabedrijven in binnen- en buitenland, waaronder BNNVARA en Talpa Global.

„We zijn zeer verheugd dat we Gert-Jan hebben kunnen aantrekken als directeur voor ‘het mooiste cultuurhuis van Limburg’. Zijn uitgebreide ervaring past perfect bij onze ambitie om ECI verder te laten groeien op het gebied van verbinding en toegankelijkheid in de regio met een solide fundament,” aldus Marcel Smeets, voorzitter van de Raad van Bestuurd van Stichting ECI Cultuurfabriek, verklaarde enthousiast

Gert-Jan: „ECI Cultuurfabriek is een van de mooiste culturele instellingen van Zuid-Nederland, die er al jaren in slaagt om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Om daaraan leiding te mogen geven vind ik een voorrecht, juist in een tijd waarin het belang van kunst en cultuur niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Een stevig toekomstperspectief staat daarbij voor mij voortdurend voorop.”

Gert
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.