Home > Business > Gerardushoeve Brut

Gerardushoeve Brut

Elk jaar wordt er op verschillende locaties de Wijnkeuring van de Lage Landen gehouden. Dit jaar vond de keuring plaats op 20 en 21 augustus in Maarn.

Sinds paar jaar worden er ook Belgische wijnen ingezonden. Het was daarom vanzelfsprekender om de naam Nationale Wijnkeuring te veranderen in de Wijnkeuring van de Lage Landen. Vooral Belgische wijnen kennen veel succes. Ook dit jaar scoorden de Belgische wijnen relatief beter dan de Nederlandse wijnen. Toch mag er zeker opgemerkt worden dat ook wijnen uit Nederlands-Limburg in de smaak vallen. De Wijnkeuring van de Lage Landen 2015 beloonde namelijk restaurant Gerardushoeve in Epen met een zilveren medaille. Deze méthode traditionelle werd in samenwerking met Wijngaard St. Martinus geproduceerd.

Restaurant Gerardushoeve heeft sinds kort een nieuwe wijnbar waar verschillende soorten wijnen aangeboden worden, waaronder ook de lekkere mousserende wijn Gerardushoeve Brut. 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu