Home > Business > Gehlen Zonwering opent vestiging in Hasselt

Gehlen Zonwering opent vestiging in Hasselt

Het Sittardse bedrijf Gehlen Zonwering is met ingang van 1 oktober actief op de zakelijke markt in België. De reden voor de uitbreiding met een vestiging op het bedrijventerrein aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt is de ‘constante groei en ambitie’ van het bedrijf, dat dit jaar 40 jaar bestaat. ,,Een mooie stap voor ons bedrijf in dit jubileumjaar”, noemt algemeen directeur Gaston Gehlen de eerste stappen over de grens.

Ger Gehlen begon in 1981 een bedrijf in zonwering, samen met zijn broer John Gehlen. Het bedrijf groeide in vier decennia van een verlaten garage uit tot een volwaardig bedrijf in onder andere zonwering, garagepoorten en overkappingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Inmiddels telt het bedrijf ruim veertig werknemers.

,,De service en kwaliteit die we al 40 jaar in Nederland leveren, gaan we nu naar onze westerburen brengen”, zegt Gaston Gehlen. ,,Hoewel we al meerdere projecten in België hebben opgeleverd, is de stap om er ook de zakelijke markt op te gaan een hele uitdaging. Maar wij gaan geen uitdaging uit de weg. De afgelopen periode hebben we ons goed voorbereid. Met Eduard Veldeman als Business Development Manager heb ik er alle vertrouwen in.”

Hendrik van Veldekesingel 150, Hasselt (BE) – gehlenzonwering.be

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.