Home > Business > Feestelijke presentatie boek Oostwegel-dynastie op Chateau St. Gerlach

Feestelijke presentatie boek Oostwegel-dynastie op Chateau St. Gerlach

Op Château St. Gerlach in Houthem is vanmiddag het boek Alles moet bevochten worden, van eenmanszaak naar familiebedrijf gepresenteerd. Het ruim 400 pagina’s omvattende werk belicht de successen van de bekende Limburgse hotelier Camille Oostwegel sr. in de 40 jaar dat hij aan het hoofd stond van Oostwegel Collection. Vorig jaar januari droeg sr. het stokje over aan zijn oudste zoon en naamgenoot.

De kersverse directeur is in het boek open over zijn stormachtige start. De coronacrisis die uitbrak in maart 2020 en de forse overstromingen in de derde week van juli 2021 hebben hem sterker gemaakt, vertelt hij.

Met vertrouwen kijkt hij naar de toekomst. De grote en ambitieuze plannen met het Kruisherenhotel Maastricht is er een mooi voorbeeld van. Een megaproject met een totale investering van 20 miljoen euro of meer.

Alles moet bevochten worden heeft als basis het succesverhaal van Camille Oostwegel sr, de grondlegger van Oostwegel Collection. Als eerste niet-Fransman begon hij in 1972 bij de wereldwijd actieve hotelketen Novotel, om acht jaar later met betrekkelijk weinig middelen te beginnen als zelfstandig ondernemer en uiteindelijk na ruim 40 jaar zijn carrière te beëindigen met de hoogste Franse onderscheiding plus vier historisch rijke locaties die als ‘top of the bill’ aangemerkt kunnen worden.

Maarten van Laarhoven vulde de laatste 10 jaar aan van Alles moet bevochten worden waarvan de eerste druk in 2007 verscheen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu