Home > Business > FB4 wint ondernemersprijs Rabobank

FB4 wint ondernemersprijs Rabobank

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het Heerlense bedrijf FB4 heeft tijdens de Dag van het MKB de Aanmoedigingsprijs van de Rabo Economy Award gewonnen. De onderneming helpt bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (mkb) om online beter in contact te komen met klanten,

Lars Pacbier, oprichter en tevens eigenaar van FB4, kreeg de prijs gisteren in het Parkstad Limburg Theater uit handen van Frans Voncken, algemeen directeur bij Brood en Banketbakkerij Voncken. De twee andere genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs waren Brasserie Mijn Streek (Levy Smit & Tim Sieben) en Grivec Bros (Marcel & Roger Grivec).

 

FB4 leerde de afgelopen drie jaar steeds meer klanten en hun business kennen door hun Facebook en LinkedIn professioneel te beheren en te onderhouden. Wij zorgen wekelijks voor relevante berichten, verdiepen ons in een klant en zorgen ervoor dat zijn berichten bij de goede doelgroep terecht komen. Daaromheen bedenken we continue winnende concepten om extra omzet te generen voor klanten”, aldus de 28-jarige Pacbier, die inmiddels 275 bedrijven als klant heeft. FB4 maakte de afgelopen drie jaar een groei door van maar liefst 200 procent per jaar en werkt nu met een team van 14 jonge mensen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.