Home > Business > Fabienne Schnabel nieuwe food and beverage manager Hotel Beaumont

Fabienne Schnabel nieuwe food and beverage manager Hotel Beaumont

Fabienne Schnabel is de nieuwe food and beverage manager van het befaamde Maastrichtse Hotel Beaumont en het inpandige Harry’s Brasserie. De 29-jarige Maastrichtse volgt in die functie Joris de Rijk op, die inmiddels een functie heeft aanvaard buiten de hotelbranche. Dat heeft de directie van Hotel Beaumont vandaag bekendgemaakt.

De nieuwe food and beverage manager – ook wel servicemanager genoemd – is in haar nieuwe functie samen met executive chef Frank van Thiel verantwoordelijk voor alles wat op culinair gebied gebeurt in het hotel, inclusief de binnenkort te openen Founders Bar en de Oak Room, een nieuw onderdeel van het hotel dat zich voornamelijk richt op kleinschalige diners, vergaderingen en evenementen, aldus mede-eigenaar Jean-Marc Beaumont namens het in 1912 opgerichte familiebedrijf in het Maastrichtse stadsdeel Wyck.

Fabienne Schnabel is geboren en getogen in Maastricht, waar ze een opleiding volgde aan de Hotel Management School. Na stages in Kaapstad en Dubai vervulde ze een sleutelrol bij de doorstart van de Geulhemermolen in Geulhem, waar ze verantwoordelijk was voor het hotel en de banqueting. Als zelfstandige in de evenementenbranche gaf ze leiding aan diverse grote projecten, onder andere in het kader van TEFAF en de Formule 1.

,,We zijn heel blij dat we Fabienne mogen verwelkomen ons team”, zegt Jean-Marc Beaumont. ,,We zijn ervan overtuigd dat ze – met haar jarenlange ervaring op het gebied van gastvrijheid en hoogwaardige evenementen – een waardevolle toevoeging is voor onze organisatie.”

Het nieuwe gezicht van Hotel Beaumont beschouwt haar nieuwe functie als een logische stap in haar tot dusver dynamische carrière. ,,Na een aantal jaren projectmatig werken en vliegen van hot naar haar, werd het tijd voor een volgende stap. Ik ben trots dat ik onderdeel mag uitmaken van dit jonge en dynamische familiebedrijf en verheug me erop het stokje over te nemen van Joris de Rijk die jarenlang als servicemanager van Beaumont aan het roer heeft gestaan. Hij heeft samen met chef Frank van Thiel – en met hun beide teams – het vernieuwde concept van Harry’s tot een enorm succes gemaakt en ik kijk ernaar uit om dit succes voort te zetten.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu