Home > Business > Evenementenlocatie Rebelle en Beachclub Degreez winnaar publieksprijs MeetingReview

Evenementenlocatie Rebelle en Beachclub Degreez winnaar publieksprijs MeetingReview

Het invloedrijke platform MeetingReview heeft, traditiegetrouw bij aanvang van het nieuwe jaar, de Publieksprijzen uitgereikt.

Twee Limburgse bedrijven gingen met hoofdprijzen aan de haal.

In de categorie XXL-locatie (500+ personen) won evenementenlocatie Rebelle Maastricht, gevestigd in de monumentale Augustijnenkerk aan de Kesselkade. Rebelle kreeg in de reviews een gemiddelde van 9,5. Voor Event Management Group, waar Rebelle onderdeel van uitmaakt, is het goud extra feestelijk. Het is de derde keer op rij dat EMG de nationale award binnenhaalt. Theaterhotel de Oranjerie in Roermond werd derde in deze categorie.

Ook evenementenlocatie Beachclub Degreez in Panheel sleepte een MeetingReview Award in de wacht. Het Midden-Limburgse bedrijf won namelijk de prijs, voor beste evenementenlocatie tot 500 personen (XL) met een gemiddelde waardering van een 9.5. Het is voor het vierde opeenvolgende jaar dat Degreez deze prijs wint. De Beachclub, centraal gelegen tussen Weert en Roermond, is in het afgelopen jaar aanzienlijk uitgebreid. Van der Valk Stein-Urmond werd derde in deze categorie.

De MeetingReview Award (-s) wordt sinds 2014, in vijf categorieën uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) en locaties in Nederland. Gasten, relaties en opdrachtgevers beoordelen de locaties op kwaliteit en ondernemerschap. Het is een initiatief van de organisaties CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview & YOIN.

 

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.