Home > Business > Even voorstellen: Judith Oostra

Even voorstellen: Judith Oostra

Om zijn positie in Noord- en Midden-Limburg te versterken, ging Chapeau Magazine deze zomer op zoek naar een nieuwe collega uit dit deel van de provincie. Met de komst van Judith Oostra als versterking van ons commerciële team, is die zoektocht geslaagd. Graag stellen wij Judith, onze nieuwe media-adviseur voor Noord- en Midden-Limburg, aan jullie voor!

Judith is geboren en getogen in de omgeving van Neer. Daar woont de nog steeds, samen met haar man en hun twee dochters. In Noord- en Midden-Limburg voelt zij zich thuis. ,,Dat ken ik, dat ben ik, daar kom ik vandaan en daar woon ik.’’

Na het afronden van de PABO ging Judith niet op een basisschool aan de slag, maar in de horeca. Daar kwam ze erachter dat het commerciële werkveld haar op het lijf geschreven is. Ze zette haar commerciële carrière voort in de hotelbranche, waar ze zich voornamelijk specialiseerde in acquisitie.

Met de nodige commerciële kennis en ervaring op zak, startte Judith in 2013 haar eigen bedrijf. Lead2Meet, zoals de onderneming heet, is gespecialiseerd in het genereren van leads en het bieden van secretariële ondersteuning. Judith omschrijft haar werk in een notendop als ‘het openen van deuren voor anderen’. Inmiddels bestaat Lead2Meet uit vier vrouwelijke collega’s

Binnen het team van Chapeau zal Judith – maar dat spreekt haast vanzelf – verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van bestaande contacten en het opbouwen van nieuwe contacten met ondernemers en organisaties in Noord- en Midden-Limburg.

Wil jij Judith en de mogelijkheden van Chapeau in Noord- en Midden-Limburg beter leren kennen? Neem dan zeker contact op met Judith!
Neem hier ook een kijkje op de website.

________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu