Home > Business > Ethias Hasselt wordt Trixxo Arena

Ethias Hasselt wordt Trixxo Arena

De arena heeft een oppervlakte van 13.600 vierkante meter, waar party’s tot 18000 personen gehouden kunnen worden.  In het theater kunnen we tussen de 500 en 3000 bezoekers terecht.

“ We zijn complementair aan  het MECC in Maastricht”, zegt CEO Sportpaleisgroep Jan Van Esbroek, op de vraag of twee grote eventhallen op amper een half uur rijden van elkaar niet concurrentieel zijn. “ Het MECC staat veel verder op het vlak van congressen en beurzen. Wij exploiteren  daarnaast ook een ander marktgebied. Zo kunnen we best leven naast elkaar. Daarbij is de landsgrens toch wel echt fysiek aanwezig. Er zijn maar weinig Nederlanders die effectief uit Nederlands-Limburg naar Hasselt komen voor evenementen.”

Trixxo is de naam van de nieuwe sponsor die voor vijf jaar getekend heeft. Trixxo is in Vlaanderen bekend als uitzendbureau, goed voor 170 kantoren en 10.000 werknemers.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu