Home > Business > Erwin Janssen doet stapje terug bij Dolmans Landscaping

Erwin Janssen doet stapje terug bij Dolmans Landscaping

Na 30 jaar het bedrijf Dolmans Landscaping geleid te hebben, stapt eigenaar Erwin Janssen over naar de Raad van Commissarissen. Zijn functie van CEO wordt overgenomen door Pepijn Reijnders.

Dolmans Landscaping Group heeft dertien vestigingen in Nederland en België en behoort in Nederland tot de top-3 van groenbedrijven.

Janssen zal door zijn andere rol niet meer dagelijks in het operatieve veld beschikbaar zijn, maar zal vanuit zijn nieuwe positie de identiteit en koers van het bedrijf bewaken. Zijn dochter Claire zit nog in de directie, zodat de familiaire betrokkenheid verzekerd is.

Dolmans Landscaping heeft vanuit Bunde de laatste decennia een forse groei gekend in heel Nederland en België. Die groei is tot stand gekomen door uitbreiding van de eigen activiteiten en door overnames.

Erwin Janssen blijft de komende jaren ook nog CEO de dameswielerploeg SD Worx, die het afgelopen seizoen verreweg de meeste grote internationale wedstrijden won. De ploeg is voortgekomen uit het voormalige team Boels-Dolmans, waarbij Erwin Janssen ook al de zakelijke leiding had.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.