Home > Business > Erik Bessems neemt Weertse verzekeraar over

Erik Bessems neemt Weertse verzekeraar over

Erik Bessems heeft het Weertse assurantiekantoor Litjens Assurantiën overgenomen. Het is alweer de dertiende bedrijfsovername voor internationaal ondernemer Erik Bessems. Zijn keten van makelaarskantoren en assurantiekantoren met vestigingen in Nederland, Duitsland en België groeit als kool.

 

Bessems is tevens actief in Zweden en Oostenrijk middels samenwerkingen met lokale bedrijven. Sinds 1 januari van dit jaar is de onderneming uitgebreid met Litjens Assurantiën in Weert, specialist op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiën.

Voor Bessems gaat het om de dertiende overname in de historie van het bedrijf, dat inmiddels bijna 26 jaar bestaat. Voormalig eigenaar Frans Litjens van Litjens Assurantiën blijft nog twee jaar werkzaam  in Weert als erkend hypotheekadviseur.

De verzekeringsadviseurs Nora te Raaij en Karin Dierx, zijn de vaste aanspreekpunten voor de cliënten van het Weertse kantoor. Sinds de overname werken zij samen met hypotheekadviseur Ronald Custers, werkzaam op de vestiging van Erik Bessems Verzekeringen en Hypotheken in Geleen en verzekeringsspecialisten Wilma van Maarseveen en Sharon Coenen, ook werkzaam vanuit de Geleense vestiging.

Akersteenweg 25, Maastricht (NL) – erikbessems.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu