Home > Business > Erik Bessems Makelaardij op Second Home Expo in Antwerpen

Erik Bessems Makelaardij op Second Home Expo in Antwerpen

Auteur: Patty Smeets

Dit weekend vindt in Antwerpen de toonaangevende Second Home Expo plaats. Wie de aankoop van een tweede huis overweegt, bijvoorbeeld in het zonnige Spanje, la douce France of het gastvrije België, kan op 18 en 19 mei alle inspiratie opdoen. Exposanten uit zowel binnen- en buitenland geven tijdens de beurs vakkundig advies over het investeren in een tweede woning of vakantieverblijf.

Wie droomt van een tweede pied à terre in binnen- of buitenland, of juridisch of fiscaal advies wenst over het kopen van een tweede verblijf of vakantiewoning, kan onder meer terecht bij Erik Bessems Makelaardij (stand nummer 129). Het makelaarskantoor werkt naast haar kantoor in Maastricht ook over de grens via haar vestigingen in België en Duitsland. De leden van het team kunnen alles vertellen over de ins en outs van het aankopen van een tweede woning in Nederland, België en Duitsland. Desgewenst geven ze uitgebreid informatie over het aanbod van stijlvolle recreatiewoningen in België.

Bezoekers van de stand kunnen kennisnemen van allerlei innovaties en deelnemen aan een Virtual Reality-rondleiding. Via deze rondleiding op afstand krijgen eventuele kopers en andere geïnteresseerden meteen een realistisch beeld van hoe hun favoriete (vakantie)huis er zowel vanbinnen als vanbuiten uitziet.

Erik Bessems Makelaardij nodigt iedereen van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Download hier geheel gratis uw toegangsbewijs voor de Second Home Expo.

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu