Home > Branded content > Erik Bessems Makelaardij blijft innoveren

Erik Bessems Makelaardij blijft innoveren

Erik Bessems Makelaardij in Maastricht is geen doorsnee makelaarskantoor. „We werken met een sterk, modern team en zijn voortdurend bezig met innoveren,” zegt Erik Bessems. Recent startte het bedrijf uit Maastricht met het gebruik van Virtual Reality-techniek op hun website. „Klanten kunnen op ieder device en ook via een VR-bril, die ze thuisgestuurd krijgen, virtueel het hele object bezichtigen. Ze kunnen vanuit hun luie stoel tientallen woningen en ook bedrijfsobjecten bekijken.” Bessems merkt dat de techniek aanslaat bij zijn klanten. „Potentiële kopers krijgen zo een veel beter beeld van de afmetingen van de ruimten en hoe het huis is opgebouwd. Het is heel intuïtief en klanten kunnen zo een veel betere keuze maken voordat ze een woning bezichtigen.” Bessems loopt hiermee voorop. „We zijn in West-Europa de enige die dit zo doen. We hebben nu al negentig procent van onze portefeuille gescand op deze wijze.”

Grenzeloos
Erik Bessems is tevens een van de weinige makelaars die over de grens opereert. „We hebben drie kantoren in Limburg, maar ook een in België en Duitsland. We werken in een straal van honderd kilometer rondom Maastricht: van de Eifel en de Ardennen tot voorbij Venlo en Visé. Die markt kennen we bijzonder goed en we willen onze klanten laten zien dat het over de grens ook prachtig wonen is.”

Augmented Reality
Voorlopig is Bessems nog niet klaar met innoveren. „De volgende stap is Augmented Reality. Daarmee kunnen we het huis virtueel inrichten in de stijl van de klant. Dat is de toekomst.” Ook werkt Bessems aan een systeem waarmee klanten op huizen kunnen bieden via hun website. „Bieden gebeurt dan in alle openheid. Je ziet welke bedragen anderen heb-ben geboden en wat je moet bieden om daarover heen te gaan. Eerlijkheid en transparantie vinden we erg belangrijk en hiermee bereiken we dat.”

Erik Bessems Makelaardij
Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht
043 362 6767
www.erikbessems.com

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu