Home > Branded content > EMG: van tiener uitgegroeid naar grote speler

EMG: van tiener uitgegroeid naar grote speler

Auteur: Maarten van Laarhoven

Een nieuwe huisstijl vanaf dit najaar. Een fris, jong team dat het verder uitbouwen van de onderneming steeds leuker begint te vinden. En een nominatie van een vooraanstaand vakblad om te worden uitgeroepen tot ‘Beste Evenementenlocatie van het jaar 2018’. Danny Keppels, directeur-eigenaar van de Event Management Group (EMG) oogt tevreden. Dat kan ook bijna niet anders, want zijn onderneming − met drie vaste locaties en een label dat volledig is gericht op het organiseren van evenementen op bijzondere plekken − doet het goed. „In de drie jaar van ons bestaan zijn we uitgeroeid van een tiener naar een jongvolwassene voor wie de hele wereld openligt. Dat zie ik als ik naar mezelf kijk, maar ik bespeur het ook bij mijn medewerkers. Elke dag opnieuw zie ik hoe ze met volle energie bezig zijn om mooie resultaten te bereiken.”

Gezonde groei
De gezonde groei die EMG heeft doorgemaakt is deels ook terug te zien in de omvang van de evenementen, zegt Keppels. „In de eerste jaren ontdek je alles en maak je alles voor de eerste keer mee. Ik kan me nog heel goed herinneren dat we het een uitdaging vonden als er een opdracht binnenkwam voor een event van 250 personen. Tegenwoordig schrikken we er niet meer van als er dat meer dan duizend zijn.” Dat het EMG voor de wind gaat, is ook te danken aan de vele trouwe partners, is de overtuiging van de jonge ondernemer. „Het bekende gezegde ‘wie goed doet, goed ontmoet’ gaat in ons mooie vak enorm op. Negentig procent van onze relaties is met ons meegegroeid. We hebben een onderlinge band die vaak gestoeld is op warmte en vertrouwen. Je gunt elkaar iets. Het is iedere keer weer mooi als dat wordt uitgesproken.”

Hans Kazan
Inmiddels is de strijd om de titel ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018’, georganiseerd door het vakblad MEETINGS in volle gang. Dat Rebelle in Maastricht met zijn kandidatuur de blik van de hele Nederlandse evenementenbusiness op zich weet ge-richt, straalt niet alleen af op hemzelf, maar op zijn hele team, aldus Keppels. „Eind januari zal Hans Kazan in Leusden de winnaar bekendmaken. Het is algemeen bekend dat hij kan toveren, dus wie weet? Maar eigenlijk kunnen mijn mensen dat ook: zij weten van bijna niets iets heel moois te maken. Elke dag opnieuw.”

info@eventmanagementgroup.nl
www.eventmanagementgroup.nl

___________________________________

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu