Home > Business > EMG, Oostwegel Collection en MECC Maastricht winnaars Meetings Awards 2021

EMG, Oostwegel Collection en MECC Maastricht winnaars Meetings Awards 2021

Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Château St. Gerlach in Houthem en MECC Maastricht zijn in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse uitreiking van de Meetings Awards, de prijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. MICE is een vakterm die staat voor Meetings (vergaderingen), Incentives (belonings- en motivatiereizen), Conventions (congressen), Exhibitions (beurzen).

 

De publiekprijzen worden elk jaar door Meetings, het platform voor de evenementenbranche, uitgereikt in vier categorieën: ‘Beste Vergaderlocatie’, ‘Beste Evenementenlocatie’, ‘Beste Congreslocatie’ en ‘Beste Trainingslocatie’.

Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, onderdeel van Event Management Group (EMG), kreeg de nationale gouden award voor ‘Beste Trainingslocatie Nationaal 2021’. Ook Kasteel Pietersheim in Lanaken, eveneens onderdeel van EMG, viel in de prijzen. Deze locatie won de zilveren award voor ‘Beste Vergaderlocatie België 2021’.

 

De prijs voor ‘Beste Vergaderlocatie Nederland 2021’ ging eveneens naar Limburg, en wel naar Château St. Gerlach in Houthem.  MECC Maastricht ging met de nationale gouden award voor ‘Beste Congreslocatie 2021’ terug naar Maastricht. De prijs werd toegekend voor het gloednieuwe congrescentrum.

 

Hoewel de evenementenbranche nog aan beperkingen onderhevig is, geeft het winnen van maar liefst twee awards hem moed, aldus EMG-directeur Danny Keppels. ,,Het winnen van deze awards is voor ons zeer waardevol. We weten dat onze gasten tevreden zijn en we geloven erin dat ze terugkomen zodra het weer kan.”

 

Floris Kemper, directeur-gastheer van Château St. Gerlach, nam gisteren samen met eigenaar en algemeen directeur Camille Oostwegel van Oostwegel Collection de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021’ in ontvangst. Château St. Gerlach heeft de award met name te danken aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 op het landgoed in gebruik is. Het paviljoen, met een capaciteit tot wel 1000 personen, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft.

 

Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Château St. Gerlach de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar’ wint.

 

Het winnen van de award voor de ‘Beste Congreslocatie 2021’ voelt voor de directie van MECC Maastricht als ‘de kers op de taart’, aldus commercieel directeur Frank Mimpen. ,,Wij zijn ontzettend trots op ons nieuwe congrescentrum en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. De afgelopen tijd hebben wij van meerdere internationale organisatoren lovende kritiek mogen ontvangen op ons vernieuwde congrescentrum. Het is mooi dat deze positieve reacties van onze klanten nu worden bevestigd.”

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu