Home > Business > Een kijkje in de toekomst van de zakelijke communicatie

Een kijkje in de toekomst van de zakelijke communicatie

Het communicatielandschap verandert veel sneller dan veel mensen denken. Voor veel ondernemingen gaat het allemaal iets té hard. En dat terwijl het juist in deze tijd van het allergrootste belang is dat bedrijven flexibel zijn en continu de mogelijkheid hebben om zich aan te passen.

Bij Kreuze, de grootste onafhankelijke zakelijke communicatieaanbieder in het zuiden van het land, zien ze dagelijks hoe ondernemingen worstelen met hun communicatie, die in veel gevallen niet is toegesneden op actualiteit. Een gemiste kans, want communicatieprocessen die goed op elkaar zijn afgestemd, dragen in hoge mate bij aan klanttevredenheid, zo weten de specialisten van het op Maastricht Aachen Airport gevestigde communicatiebedrijf.

Het zijn niet de sterksten of de grootsten die overleven, maar uiteindelijk juist diegenen die zich het beste aanpassen aan veranderingen. Dat geldt niet alleen voor de natuur, maar zeker ook voor het bedrijfsleven: ondernemingen die hun bedrijfsvoering zo hebben ingesteld dat ze nooit achter de feiten aanlopen, winnen alleen al op die manier een belangrijke slag met de concurrentie. Als klanten het gevoel hebben dat ze serieus genomen worden en er op elk moment naar ze geluisterd wordt – en met een goede bereikbaarheid is dat mogelijk – is dat zonder meer goed voor de omzet.    

Wie alle ins en outs wil weten over de nieuwste zakelijke communicatieoplossingen, is van harte welkom op de speciale contactdag voor bedrijven die Kreuze op 4 oktober houdt in Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn. UC Adoption Consultant Anouk Offermanns: ,,Onze trouwe partners leiden je op die dag op een toegankelijke manier door de huidige marktontwikkelingen. Verder zijn er lezingen en presentaties van specialisten en is er volop aandacht voor de nieuwste communicatieoplossingen, uiteraard met de bijbehorende security updates.”

Deelname aan de Kreuze Contactdag 2018 is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie en het hele programma op: : www.kreuze.nl/contactdag

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu