Home > Business > Een gratis werkplek in ruil voor extra omzet

Een gratis werkplek in ruil voor extra omzet

Tijdens de BBB Maastricht wordt op 9 oktober voor de 13de keer de Columbus Trophy uitgereikt. Het betreft een aanmoedigingsprijs van Mise en Place en MECC Maastricht. De prijs is bedoeld voor een startende ondernemer die een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. Chapeau stelt de komende weken de negen genomineerden aan je voor. Dit keer Remo Vloet die cafés en restaurants buiten de piekuren om een grote omzet garandeert.

Remo Vloet is een jonge ondernemer die onlangs een bijzonder concept lanceerde onder de naam  Priceless Places. Het idee is gericht op het gratis aanbieden van werkplekken, gratis open vergaderruimte en gesloten privé-vertrekken waarin professionals kunnen werken.

Hoe het hem lukt dit alles gratis aan te bieden? Nou, door bijvoorbeeld deals te sluiten met ondernemingen in de horecasector. Priceless Places is een platform dat lokale cafés en restaurants in contact brengt met professionals die willen werken zonder gebonden te zijn aan een vaste plek. Op deze manier hebben deze horecabedrijven de unieke mogelijkheid, om buiten de piekuren om, omzet te draaien. Het voordeel voor professionals is dat ze een onderkomen hebben zonder dat ze hoeven te betalen voor een vergaderruimte.

Remo heeft zijn concept inmiddels met succes uitgerold in het zuiden van Nederland. Doordat hij groeit is hij in staat zijn vleugels uit te slaan naar de rest van het land.

Kijk voor meer informatie over het concept op http://www.pricelessplaces.nl/

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu