Home > Business > Duurzame verdienmodellen op CONNECTED 2019

Duurzame verdienmodellen op CONNECTED 2019

Auteur: Demy Janssen

In de Maaspoort in Venlo vindt op 9 april de vierde editie van CONNECTED plaats, ‘een live platform voor en door ondernemend Noord-Limburg’. Centraal staan dit keer onder meer samenwerkingen tussen bedrijven en andere organisaties en duurzame verdienmodellen. Tijdens CONNECTED werden enkele tientallen lezingen gegeven die erop gericht zijn de samenwerkingsverbanden in Noord Limburg te versterken en stimuleren.

Voor de vierde editie van CONNECTED Venlo staan twee keynotes en drie rondes met elf parallelsessies op het programma. Tussen de lezingen door worden diverse netwerkmomenten, zodat bezoekers van het evenement daadwerkelijk nieuwe contacten kunnen leggen.

Keynotes
Steven Peters, Sector Banker Technologie, Media & Telecom bij ABN AMRO, zal tijdens zijn keynote een doorkijk geven in het ‘Internet of Things’, de verbinding tussen elektronische apparaten het internet, om mogelijkheden om ook op dit vlak tot een versnelde duurzaamheidstransitie te komen.

De tweede keynote, Talitha Muusse, geeft inzicht in het denken en handelen van de nieuwe generatie ondernemers, die maatschappelijke en commerciële doelstellingen met elkaar verweven

CONNECTED Venlo start op 9 april om 12.00 uur met een lunch waarbij bezoekers direct al de gelegenheid krijgen om nieuwe contacten te leggen. Het programma met plenaire sprekers en parallelsessies begint vlak daarna en duurt tot 18.00 uur. Organisaties die als partner aan CONNECTED zijn verbonden hebben hun relaties inmiddels uitgenodigd voor het gratis bijwonen van het programma.

Ook niet-genodigden kunnen bij CONNECTED aanwezig zijn. Meer informatie en aanmelden via de website: www.connectedevent.nl.

_________________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu