Home > Business > Drukte bij Rabo Top Club Nieuwjaarsbijeenkomst

Drukte bij Rabo Top Club Nieuwjaarsbijeenkomst

Zo’n achthonderd genodigden waren van de partij op de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Rabo Top Club die gehouden werd in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Een initiatief van Rabobank Maastricht en Omstreken.

Het waren veelal ondernemers en zelfstandigen die kwamen netwerken en luisteren naar korte voordrachten van Nic Vrieselaar, Nancy Rademaker en Jan van Setten. Zij werden ingeleid door Marc Cootjans, die hiermee afscheid nam als directievoorzitter. Hij verhuist naar Eindhoven waar hij dezelfde functie gaat bekleden voor de Rabobank Eindhoven-Veldhoven.

„Ik woon daar al in de buurt en ik verheug me erop, maar ik heb vele jaren met plezier in Maastricht gewerkt”.  Cootjans heeft er de laatste tijd sterk op gehamerd dat er meer moet worden samengewerkt in Limburg. Vooral tussen de onderlinge gemeenten en ook met de Provincie, met bedrijven en bijvoorbeeld de Universiteit Maastricht middels initiatieven zoals Brightlands. „Alleen dan zet je flinke stappen, dat blijkt in Eindhoven een succes.”

Cootjans wordt opgevolgd door Pascal Vermeulen, die ook in de zaal was.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.