Home > Business > Drie Limburgse ondernemers bundelen krachten voor horeca

Drie Limburgse ondernemers bundelen krachten voor horeca

Deze tijden vragen voor een positieve impuls en een frisse blik op innovatie. Zeker in de horeca is aanpassingsvermogen en creativiteit noodzaak. Het is om die reden dat drie Limburgse ondernemers de handen ineenslaan en OFM Horeca Support opzetten.

Danny Keppels (Event Management Group), Patrick Vijgen (Financial Innovation Group) en Xavier Cortenraedt (Chapeau Magazine) gaan op persoonlijke titel hun kennis en kunde bundelen om horecaondernemers te ondersteunen. Zij zullen in de backoffice worden ondersteund door Michelle Vrancken (EMG).

,,We kregen alle drie de laatste maanden, ook al voor het corona tijdperk, meer en meer verzoeken om eens mee te denken en te sparren met horecaondernemers. Zoveel, dat de tijd rijp werd om dit in een professionele structuur te gieten. We komen dan ook niet met het wijzend vingertje vertellen hoe het moet, maar zitten als collega-ondernemers naast de opdrachtgever om samen een plan op maat uit te werken.” vertelt Danny Keppels.

De gepassioneerde adviseurs van OFM hebben allen een achtergrond in de horeca en weten effectief wat er in de markt en hun netwerk speelt en waarover ze praten. Ze bieden de horecaondernemer een frisse blik op hun bedrijfsvoering en hebben elk hun eigen specialisme

In een persoonlijk traject pakken ze samen met de horecaondernemer diverse aspecten aan om de onderneming vitaal en toekomst-proof te maken.

,,In deze tijden zijn er zoveel eigen en betaalde kanalen, offline en online, dat ondernemers vaak door de bomen het bos niet meer zien. Het gaat erom dat je de juiste boodschap, op het juiste moment, op het juiste kanaal, richting de juiste doelgroep stuurt. Het gaat om de juiste mix. Dat gaat dus wat verder dan ‘even een berichtje op Facebook plaatsen’”, aldus Xavier Cortenraedt.

De drie speerpunten van OFM Support zijn de operatie, de financiën en de marketing. Middels een concrete structuur, gedurende een specifieke periode, wordt een traject op maat uitgeschreven, waarbij resultaatgericht wordt gewerkt. Door de drie speerpunten met elkaar te kruisen, wordt een effectievere totaaluitkomst gerealiseerd.

,,Een goed concept uitwerken en op een doeltreffende manier je marketing uitvoeren is uiteraard van belang. Maar als het vervolgens aan de achterkant financieel niet klopt, dan dondert alsnog het hele kaartenhuis in elkaar. Vandaar dat ook een goede financiële analyse van belang is zodat het totaalplaatje klopt.’’ aldus Patrick Vijgen.

ofmsupport.nl – info@ofmsupport.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu