Home > Business > Drie Belgisch-Limburgse bedrijven winnen BeCommerce Award

Drie Belgisch-Limburgse bedrijven winnen BeCommerce Award

Tijdens de 15e editie van de jaarlijkse uitreiking van de awards van het Belgische BeCommerce – een stichting die ondernemingen in de e-commerce samenbrengt via het BeCommerce keurmerk – zijn donderdag 26 november drie Belgisch-Limburgse ondernemingen in de prijzen gevallen.

BeCommerce Awards

Het doel van het Belgische BeCommerce is het vertrouwen van de consument in e-commerce te doen groeien. Daarbij vertegenwoordigt BeCommerce de gemeenschap van webshops die actief zijn in België. Met de jaarlijkse BeCommerce Awards wil de stichting een bijdrage leveren aan het zelfbewustzijn van de branche.

Om kans te maken op een van de tien awards kunnen e-commerce bedrijven zich tot twee maanden voor de uitreiking inschrijven. Vervolgens selecteert een vakjury aan de hand van een aantal vaste criteria drie genomineerde in elke categorie. In de tweede ronde is het aan het publiek om een winnaar te kiezen.

Winnaars 2020

Dit jaar kwamen daar onder meer drie Limburgse e-commerce bedrijven als winnaars uit de bus. Een van hen is Maison-Lab uit Genk, een jong modecollectief van de zussen Samira en Tahnee en hun broer Djalil Labued in Genk. Zij gingen voor de derde keer met een BeCommerce Award naar huis.

In de categorie duurzaamheid ging Nikkel Art in Maaseik er met de prijs vandoor. Toen het bedrijf in 2010 het levenslicht zag, was het de enige webshop in de Benelux die gepersonaliseerde wanddecoratie aanbood. Inmiddels heeft het bedrijf klanten in negen landen. De producten die het bedrijf voortbrengt worden gemaakt met behulp van 100 procent groene energie.

De derde Limburgse winnaar is Klium uit Hasselt. Het bedrijf dat meer dan 150.000 MRO-goederen (spullen die gebruikt woorden voor onderhoud en reparatie), werd beloond voor de beste advertentiecampagne. Ook Klium viel al eerder in de prijzen bij de BeCommerce Awards.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu