Home > Business > Doek valt voor Limburg Leads

Doek valt voor Limburg Leads

Het grensoverschrijdende netwerkevenement Limburg Leads stopt. De directie van MECC Maastricht zegt dat bedrijven en bezoekers de beurs links laten liggen vanwege de onzekere economische omstandigheden.

In een verklaring schrijft de organisatie van Limburg Leads dat gebleken is dat het B2B event in de huidige markt geen toekomstbestendig concept is. ,,De financiële onrust bij bedrijven en de onvoorspelbare omstandigheden, in combinatie met de krapte op de arbeidsmarkt zijn voor bedrijven de voornaamste reden om niet deel te nemen aan Limburg Leads. Ook de zakelijke bezoekers blijven weg, vanwege dezelfde redenen.Het midden- en kleinbedrijf, de belangrijkste doelgroep van Limburg Leads, wordt hard geraakt en bedrijven geven aan andere prioriteiten te hebben dan een deelname of bezoek aan Limburg Leads,” meldt Jop Thissen, Business Development Manager van MECC Maastricht en Limburg Leads.  ,,Personeelstekort en stijgende salariskosten, hogere kosten voor grondstoffen, energie en transport, een stijgende rente en de coronaschulden die nog op de balans staan zijn zaken die nu spelen en alle aandacht opeisen.”

De organisatie van Limburg Leads denkt niet dat deze problemen snel zijn opgelost en heeft daarom besloten om de derde editie van Limburg Leads 19 en 20 oktober te annuleren en er ook na dit jaar niet meer mee door te gaan.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu