Home > Business > Directeur Gulpener ondernemer van het jaar

Directeur Gulpener ondernemer van het jaar

Een ondernemer die niet alleen gaat voor de winst, maar ook de intentie heeft om met zijn bedrijf de wereld een stukje minder te belasten. Zo betitelt hoofredacteur Roy op het Veld van Dagblad De Limburger Jan Paul Rutten van Gulpener Bierbrouwerij. De voormalig chirurg, die jaren geleden terugkeerde in het Gulpense familiebedrijf, is deze week uitgeroepen tot Limburgs Ondernemer van het Jaar. Een vakjury wees hem unaniem aan als winnaar van de ondernemersverkiezing die door de Limburgse krant is uitgeschreven. Jan Paul Rutten volgt daarmee André Rieu op, die in 2018 tot ondernemer van het jaar gekozen werd. 

Bij de Gulpener Bierbrouwerij – de in 1825 opgerichte onderneming presenteert zich als De Vrije Brouwer – is het hele bedrijfsproces gericht op duurzaamheid. Grondstoffen voor het bier worden uitsluitend ingekocht bij boeren uit de regio. Bij de uitverkiezing tot Ondernemer van het Jaar hoort een trofee, die gemaakt is door de Reuvense kunstenaar Tom Smetsers.

____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu