Home > Business > Desiree Dils nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Desiree Dils nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Desiree Dils treedt per 1 april aan als nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Zij volgt daarmee Floris Kemper op, die in december vorig jaar directeur werd van Château St. Gerlach, een van de andere huizen van Oostwegel Collection.

Dils is op dit moment bijna drie jaar werkzaam als directeur food and beverage van het vijfsterrenhotel Hotel De L’Europe in Amsterdam. De afgelopen twintig jaar bekleedde ze diverse internationale posities bij met name luxe hotels, waaronder in Londen en China.

Maastricht is voor de nieuwe directeur van het Kruisherenhotel geen onbekend terrein. Alvorens ze voor haar werk naar het buitenland vertrok studeerde ze aan de hotelschool in Maastricht, volgens haarzelf de mooiste stad van Nederland.

Met de overstap van Desiree Dils van Amsterdam naar Maastricht bestaat het directieteam van Oostwegel Collection uit negen personen. Een maand geleden werd de 29-jarige Ilona van Rooij benoemd tot Director of Sales & Revenue bij Oostwegel Collection. Zij studeerde aan de NHTV Academy of Hotel Management in Breda en rondde daarna de master Management of Learning af aan Universiteit Maastricht. Voor haar komst naar de Limburgse hoofdstad was ze commercieel directeur bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Camille Oostwegel is blij met de toevoegingen. ,,Met de komst van Ilona en Desiree beschikken we nu over een compleet en fit directieteam met een diversiteit aan ervaringen en perspectieven. Ik kijk ernaar uit om samen met hen en de rest van het directieteam te werken aan onze visie en ambities.’’

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.