Home > Business > Designer Outlet Roermond breidt verder uit

Designer Outlet Roermond breidt verder uit

Auteur: Jo Cortenraedt

In 2017 wordt het Designer Outlet Roermond, toch al een van de grootste outletdorpen van Europa, nog een stuk groter. Dan komen er maximaal nog zo’n 60 winkels bij waardoor het totaal over de 200 zaken gaat.

In april gaat Fase 4 open, daar wordt nu hard aan gebouwd. Alsook aan de nieuwe parkeergarage die vanaf het voorjaar aan maar liefst 3.500 auto’s plaats moet bieden. In totaal moeten dan meer dan 6.000 auto’s kunnen parkeren bij het Outletcenter in Roermond. Directeur Marc Bauwens verwacht dat daarmee de verkeersproblemen grotendeels opgelost worden.

Het DOC trekt momenteel een kleine 6 miljoen bezoekers per jaar, dat aantal zal met de uitbreiding waarschijnlijk nog verder groeien. Volgens Bauwens komt dat vooral dat deze outlet de meeste topmerken biedt en daarmee een unieke positie inneemt.

Met de uitbreiding komen er in 2017 zo’n 600 nieuwe arbeidsplaatsen bij waardoor het DOC Roermond dan werk biedt aan meer dan 3.000 mensen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.