Home > Business > Tweede editie Limburg Leads voor alle zekerheid verplaatst naar volgend jaar

Tweede editie Limburg Leads voor alle zekerheid verplaatst naar volgend jaar

De tweede editie van Limburg Leads, het Euregionale business evenement dat op 16 en 17 september zou plaatsvinden in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 19 en 20 mei volgend jaar. Dat heeft MECC Maastricht bekendgemaakt. Het besluit is volgens de organisatie genomen in nauw overleg met de belangrijkste partners van Limburg Leads, waaronder LIOF, werkgeversvereniging LWV en MKB Limburg, De reden voor de verplaatsing is volgens MECC Maastricht het sentiment rondom Covid-19.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat in september een aangepast programma zou worden gepresenteerd dat volledig gericht was op ondernemen in het post-corona tijdperk. ‘Business after Corona’ zou een ‘hybride’ evenement worden, waarbij ondernemers die niet in de gelegenheid waren of zich niet comfortabel voelden bij het fysiek bezoeken van het evenement, toch online actief konden deelnemen aan Limburg Leads.

Hoewel beurzen en evenementen weer mogelijk zijn, heeft de organisatie er toch voor gekozen om Limburg Leads te verplaatsen naar volgend voorjaar, zegt beursmanager Jop Thissen. ,,Het programma was zo goed als rond en stond als een huis, maar wij willen als organisatie geen enkel risico nemen. Samen met onze partners hebben we daarom dit moeilijke besluit genomen.”

De komende maanden zal het team zich, samen met de betrokken partijen, weer vol enthousiasme voorbereiden op een voorjaarseditie van Limburg Leads, aldus Thissen. ,,Wij hebben de afgelopen dagen veelvuldig contact gehad met onze partners en deelnemers en wij hebben ongelooflijk veel begrip, flexibiliteit en steun van iedereen ervaren. Het gevoel van solidariteit is opvallend en dat geeft ons als team enorm veel energie om vanaf hier door te pakken en Limburg Leads 2021 tot een groot succes te maken.”

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu