Home > Business > De Yoga Skin: een natuurlijke dewy skin

De Yoga Skin: een natuurlijke dewy skin

Hoewel de kans bestaat dat je nog niet eerder van de ‘Yoga Skin’ hebt gehoord, kun je er deze zomer niet meer omheen. Het wordt namelijk nu al de beautytrend van 2019 genoemd. De Yoga Skin. Make-up goeroe & eigenaresse Anuka Academy – Anuka Ioseliani vertelt hoe je zelf zo’n fris en dewy huidje thuis kunt creëren.

Wat is Yoga Skin?
,,Met de Yoga Skin formule creëer je op een natuurlijke manier een dewy skin. Het is een make-up cocktail van foundation, gezichtsolie, glow drops en illuminating drops. Eerder waren er al formules die voor zo’n glimmend effect zorgden, maar die waren allemaal erg dekkend. Bij de Yoga Skin draait het er juist om dat imperfecties gezien mogen worden.”

Hoe creëer je een Yoga Skin?
,,Begin met een gereinigde huid en pas op met matterende primers, deze hebben namelijk effect op de glow. Het bijzondere aan Yoga Skin is dat alles met de handen gemengd en aangebracht wordt. Je maakt op de palm van je hand een mengsel van 70 procent foundation, 15 procent gezichtsolie, 10 procent liquid illuminator en 5 procent glow drops. Dit papje meng je tussen je handen zodat het mengsel een beetje warm wordt.”

Hoe breng je het aan op je huid?
,,Zodra alles goed gemixt is verdeel je het mengsel over je gezicht en masseer je het in. Het is belangrijk om het goed in te masseren en de warmte van je handen te gebruiken. De warmte zorgt er namelijk voor dat de foundation goed in de huid blendt. Zodra de Yoga Skin erop zit kun je waar nodig nog wat concealer aanbrengen, maar houd dit minimaal. Poederen is bij de Yoga Skin niet de bedoeling, maar mocht je onwijs glimmen dan fix je dit met een klein beetje setting powder.”

Hoe stel ik mijn eigen Yoga Skin make-up cocktail samen?
,,Ikzelf gebruik een foundation en liquid illuminator van Make Up For Ever en een gezichtsolie van Moroccan Oil, Nuxe of Caudalie. Welke producten je precies gebruikt is eigenlijk per persoon verschillend. Ik raad je aan om producten te gebruiken die jij fijn vindt en die geschikt zijn voor jouw huid. Oefening baart kunst en na een paar keer proberen vind ook jij je eigen perfecte Yoga Skin make-up cocktail”, aldus Anuka.

    

________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.