Home > Business > De streekproducten van Eyserhalte

De streekproducten van Eyserhalte

De keuze voor gezonde voeding wordt steeds bewuster gemaakt. Steeds meer mensen willen niet alleen lekker maar vooral ook gezond eten. Een ontwikkeling waar Eyserhalte perfect op aansluit. Eyserhalte ligt in het door groen omgeven dorpje Eys van de gemeente Gulpen-Wittem, hier verkoopt de speciaalzaak streekproducten van eigen landgoed. En dat proef je!

De luxe streekproducten van Eyserhalte zijn om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van een mousserende wijn met een bodempje van witte bessensiroop? Met deze siroop, afkomstig van buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht, serveer je een heerlijk aperitief met een regionale touch. Wie iets te knabbelen wil bij zijn aperitief kan kiezen voor een gezonde snack van groentechips.

De delicatessezaak uit Eys maakt haar streekproducten het liefst van opbrengsten die afkomstig zijn uit eigen landgoed. Typische producten zijn de onze lieve vrouwe bedstrosiroop, dennenscheuten siroop en chutney van pruimen en appels. Deze chutney wordt gemaakt met een confiture van kruisbessen en zure kersen. De confiture wordt ingelegd in siroop zodat er in de winter van kan worden genoten.   

Voor een lunch kan van woensdag tot en met zondag bij Eyserhalte worden aangeschoven. Bekijk de lunchkaart op website van Eyserhalte

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.