Home > Branded content > De Nederrijn: luxe wellnessoord met feelgood-factor

De Nederrijn: luxe wellnessoord met feelgood-factor

Rust, ontspanning en recreatie, dat is de Nederrijn. De prachtige, ongerepte natuur tussen Rijn en Maas is een lust voor alle zintuigen. Ver van de hectiek van de grote stad, en toch vol verrassingen.De Nederrijn is bijvoorbeeld een golfregio bij uitstek. Op slechts een steenworp afstand van de Nederlandse grens liggen enkele fantastische golfbanen. Ze zijn een goed uitgangspunt voor een paar dagen weg, gevuld met een aangename mix van sport, recreatie, ontspanning en wellness in topklasse hotels. Ideaal voor wie op een vrijblijvende manier wil kennismaken met de sport.Zo kunt u hier, midden in de natuur en op de beste banen, werken aan uw handicap. En voor wie nog niet eerder heeft gegolfd en het graag eens wil proberen, bieden veel clubs ook snuffellessen aan.

Snuffellessen op een riddergoed
Bijvoorbeeld bij golfclub Schmitzhof in Wegberg. Golf, wie ich es mag (Golf zoals ik het wil), luidt daar het devies. Tijdens twee uur durende snuffellessen met een professionele trainer ontdekken beginners wat golf zo’n geweldige sport maakt. Want, zo stellen vrienden van de groene sport: golf maakt een mens gelukkig. Om dat geluksgevoel nog verder te voeden, kan er na een (ont)spannend potje golf bij de Schmitzhof in Davids Restaurant worden genoten van lekkere, vers bereide klassiekers.Ook golfclub Haus Bey in Nettetal maakt u graag vertrouwd met technieken als putten, chippen of lange slagen. De snuffellessen van de club zijn zeer in trek. Dat is niet alleen te danken aan de schilderachtige ligging in natuurgebied de Krickenbecker Seen, maar ook aan de bijzondere historie van het terrein. Haus Bey is namelijk een oud riddergoed uit de zeventiende eeuw. Het kasteeltje herbergt bovendien een voortreffelijk restaurant dat overtuigt met vers bereide gerechten van topkwaliteit, en dat tegen zeer schappelijke prijzen.

Massage met helende modder
Na een paar uur putten, pitchen en oefenen op uw golfswing is het de hoogste tijd om uw lijf wat rust te gunnen. Ook op dat vlak stelt de regio met verschillende wellnessoases niet teleur. Neem bijvoorbeeld hotel See Park Janssen in Geldern, direct naast de golfbaan van Schloss Haag. Verwen uzelf met een bezoek aan de spa met sauna, panoramabad, fitnessruimte en een uitgebreid wellnessaanbod. En ook bij Embricana in Emmerich am Rhein zijn in de saunatuin met klankschaalceremonies, zwembad met grot, thermaalbad en jacuzzi’s alle ingrediënten aanwezig om op en top te ontspannen.Uniek in zijn soort is het saunapark van sterrenhotel Tannenhäuschen in Wesel. Deze wellnesstempel heeft met onder meer een aromatisch stoombad, tepidarium en sanarium alles in huis voor de ultieme spa-ervaring. Last van stramme spieren of andere kwaaltjes? Laat u dan bij Landhotel Voshövel in Schermbeck masseren met helende modder. Of kies voor een Hawaïaanse tempelmassage of de Ayurasan Body, een complete lichaamsmassage naar Indiaas voorbeeld. In de ontspanningsruimtes, die voor extra comfort zijn ingericht als een knusse woonkamer, is het tot slot heerlijk nagenieten.

Ontdek de Nederrijn: een uniek en luxe wellnessoord met feelgood-factor.

 

Niederrhein Tourismus GmbH
Willy-Brandt-Ring
1341747 Viersen
Tel.: +49 (0)2162 817903
info@niederrhein-tourismus.de
www.niederrhein-tourismus.de/auszeit

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu