Home > Auto's > De kwaliteit en luxe van Eagle Directievervoer

De kwaliteit en luxe van Eagle Directievervoer

Raymond Linssen van Eagle Directievervoer is zichtbaar trots op zijn nieuwe aanwinst. De splinternieuwe BMW 740 van het bedrijf staat te glimmen in de eerste, voorzichtige lentezon. Alles aan de auto is erop gericht om zowel passagier als chauffeur zo comfortabel mogelijk van A naar B te brengen. Vooral achterin de verlengde Duitse bolide is het goed toeven. Je kunt er tv kijken, hebt er wifi en in de middenarmsteun zit zelfs een koelkastje ingebouwd. Met een tablet kun je alle snufjes – van sfeerverlichting tot zonnewering – vanuit je fauteuil achtige stoel bedienen.

Comfort
„Het comfort van mijn klanten staat echt voorop,” zegt de goedlachse en enthousiaste directeur. „We bieden ze de mogelijkheid om op weg naar hun afspraak rustig op hun laptop te werken of een telefoontje te plegen. Reistijd wordt zo werktijd. Dat is winst voor onze klanten.” Alle directiechauffeurs krijgen van Linssen een uitgebreide opleiding. „Ik leer ze natuurlijk hoe ze veilig moeten rijden, dat ze de deur netjes openhouden voor de klant en dat de auto altijd tiptop in orde moet zijn. Maar ook hoe ze soepel over een drempel moeten rijden. Eigenlijk mag de klant dat niet merken. Bovendien moet je natuurlijk heel discreet zijn en weten hoe je moet handelen als er een noodsituatie is.”

Politieserie
Linssen is een ondernemer in hart en nieren. En soms een micromanager, geeft hij lachend toe. „Ik heb dit bedrijf vanaf de grond opgebouwd en het zien groeien. Dan wil je je graag met ieder detail bemoeien. Maar van mijn vrouw en zoon, die beiden ook in het bedrijf werken, mag ik dat niet meer.” Zijn werkkamer lijkt een decor van een Amerikaanse politieserie: er hangt een kogelvrij vest en er staat een loodzwaar koffer dat gebruikt kan worden om diamanten, goud of waardepapieren veilig te vervoeren. Want ook dat komt wel eens voor. Aan de muur hangt een indrukwekkende hoeveelheid diploma’s van cursussen die raken aan veiligheid en persoonsbeveiliging. „Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, zorgen we dat ons personeel altijd de juiste opleidingen en cursussen volgt.”

Kofi Annan
Raymond Linssen begon zijn carrière bij defensie, waar hij zich opwerkte tot sergeant eerste klasse. Daarna werkte hij bij justitie. Linssen begon in 2006 met directievervoer onder de naam Eagle Executive Protection International. „We kwamen al snel op de radar van een Amerikaanse oud-generaal. Die huurde ons in om Kofi Annan, de voormalige secretaris-generaal van de VN, van Schiphol naar een conferentie te brengen. Dat was een goede start voor het bedrijf.” Inmiddels heeft het bedrijf meer dan veertig werknemers in vaste dienst en heeft het zijn scope steeds verder uitgebreid. „Eigenlijk zijn we een one-stop-shop op het gebied van veiligheid,” zegt Linssen. „We leveren beveiligers en verkeersregelaars voor evenementen, installeren alarminstallaties en camera’s en verzorgen directievervoer. Dat doen we onder de overkoepelende naam Eagle Groep B.V. Voor veel van onze klanten vervullen we dan ook meerdere functies. We leveren chauffeurs, maar plaatsen ook de beveiligingssystemen. Ontzorgen, dat is het sleutelwoord.” In 2018 werd het bedrijf door de koepelorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) genomineerd voor de titel ‘beste beveiligingsbedrijf’.

‘Eigenlijk zijn we een one-stop-shop op het gebied van veiligheid’

Kwaliteit
De aanschaf van de luxueuze BMW is volgens Linssen een belangrijke volgende stap voor de vervoerstak van zijn bedrijf. „Met deze wagen kunnen we de kwaliteit en service bieden die wij belangrijk vinden.” Het is volgens hem gedrevenheid en bezieling waarmee Eagle Directievervoer zich onderscheidt van concurrenten. „Wij verkopen nooit ‘nee’ aan klanten en hebben voor elke uitdaging een oplossing. Als we de expertise of capaciteit niet zelf in huis hebben, dan kopen we die in. We hebben een groot netwerk in Nederland. Daarin schuilt onze kracht.”

Eagle Directievervoer
Bekkerweg 16411 EG Heerlen 
085 273 3244
directievervoer.biz

_____________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu