Home > Business > Cooking & Coaching

Cooking & Coaching

Cooking & Coaching
By Pascale-Renée Cohen en Marcel Thewissen 

Smaakvol en liefdevol geconfronteerd worden met bedrijfsissues. Met als resultaat direct toepasbare nieuwe inzichten en handvatten om als team optimaal te presteren. Tijdens de ‘High Performance Cooking & Coaching’-workshops prikkelen business coaches Pascale-Renée Cohen en Marcel Thewissen alle zintuigen en ontwikkelen met de beste ingrediënten het juiste recept voor een High Performance Organisatie. 

Samen meer succes 

„Een nieuwe stap in Cooking & Coaching.” Zo noemt Pascale-Renée Cohen het zelf. Al jaren coacht ze op succesvolle wijze mensen in een culinaire setting vanuit haar bedrijf BUSINESS A LA CARTE. Met een ‘High Performance’- aanpak en krachtenbundeling met spreker en coach Marcel Thewissen hebben die sessies nu nog meer diepgang. Pascale- Renée: „Wij zijn er alleen voor bedrijven en teams die echt openstaan voor verandering. Als we één garantie geven, dan is het dat we mensen in beweging krijgen. Het gaat om een andere manier van samenwerken waar iedereen elke dag doet waar hij/zij het beste in is en zo de meeste waarde aan het bedrijf toevoegt. Het is dus veel meer dan een leuk teamuitje of de zoveelste ‘heisessie’.” 

Koken verbroedert 

Marcel Thewissen: „Samen koken is heel laagdrempelig. Tijdens het koken zijn er geen rangen en standen en wordt de groepsdynamiek snel duidelijk. Zoals een team zich opstelt en gedraagt in de keuken, zo gedragen zij zich ook op de werkvloer. De wijze van samenwerken en communiceren, elkaar wel of niet complimenteren. Het is heel anders dan een standaard training waar je vooral zit en luistert en er heel veel informatie tot je komt. Je kookt samen in de keuken een maaltijd en leert elkaar op een andere manier kennen. Koken verbroedert. Tijdens het nuttigen van de bereide maaltijd wisselen lekker eten, een drankje en serieuze gesprekken over de samenwerking elkaar af.” Pascale-Renée: „In elke organisatie en team is ruimte voor verbetering. Na deze avond heeft ieder team een recept met de juiste ingrediënten voor een volgend level van samenwerking.” 

De Coaches 

Drs. Marcel Thewissen – Na zijn studies Bedrijfseconomie en Information Management heeft Marcel meer dan twintig jaar als aanjager en manager van verandertrajecten in het bedrijfsleven gewerkt. Vanuit zijn motto “if you’re happy in the shit, shut up and stay there!” staat hij als coach bekend om het onorthodox inspireren van mensen en het realiseren van concrete resultaten. Pascale-Renée Cohen – Na haar studie Bedrijfseconomie heeft Pascale-Renée als zelfstandig marketing consultant jarenlang bedrijven geïnspireerd tot inventieve marketing acties. Mensen coachen stond daarbij centraal. Sinds 2008 zet ze haar passies koken en coachen in om teams met veel meer plezier samen te laten werken en resultaten te boeken die verwachtingen overtreffen.

Kijk voor meer informatie op www.businessalacarte.nl/coaching/hpcc

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.