Home > Auto's > Compliment van Deloitte voor Smeets Autogroep

Compliment van Deloitte voor Smeets Autogroep

Auteur: Maarten van Laarhoven

Smeets Autogroep, officiële Mercedes-Benzdealer met in totaal acht vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht, behoort ook dit jaar weer tot de beste geleide bederijven van Nederland.

Dat blijkt uit vergelijkingen die Deloitte deze week bekendgemaakt heeft. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van de financiële dienstverlener. Uit de verschillende onderzoeken van dit programma is Smeets Autogroep naar voren gekomen als een van de 66 Best Managed Companies.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Smeets Autogroep deed dit jaar voor de vierde keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland, zij het nu als ‘gold-member’. Smeets Autogroep blinkt volgens Deloitte uit in haar business model door geen volger te zijn. ,,Smeets Autogroep is ‘Future fit”, aldus het jury rapport.

Deloitte gaat elk jaar op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daartoe beoordeelt het bureau de strategie, de bedrijfsvoering, de klantgerichtheid, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. De beoordeling en selectie vinden plaats  op basis van het Business Maturity Model, dat mede is ontwikkeld door de Universiteit van Utrecht. Ieder jaar staat een bepaald onderwerp centraal. Dit jaar was dat Cyber Security.

Smeets Autogroep viel verder op vanwege haar groei, het ‘’out of the box opzoeken’ van haar grenzen, haar hoge klantentevredenheid en het ‘future fit’ zijn. Algemeen directeur Math Smeets van Smeets Autogroep deelt de conclusie van Deloitte dat zijn bedrijf klaar is voor de toekomst. ,,Stilstand is achteruitgang. Wij werken er iedere dag aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze het liefst te overtreffen. De komende jaren zal Smeets Autogroep zich verder ontwikkelen op het gebied van optimale dienstverlening door het in de markt te zetten van innovatieve diensten voor onze klanten.”

Smeets Autogroep is de officiële Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer in Oost-Brabant en de provincie Limburg. Smeets Autogroep is een familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat, verkoopt jaarlijks 2.500 voertuigen, biedt een totaal mobiliteitsconcept en heeft een omzet van circa 140 miljoen euro.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu