Home > Business > Communicatiebureau Morres & Company breidt uit naar Nijmegen

Communicatiebureau Morres & Company breidt uit naar Nijmegen

Het Maastrichtse marketingcommunicatiebureau Morres & Company heeft communicatiebureau  Puntkomma in Nijmegen overgenomen. Het gerenommeerde bedrijf – dat in 1977 werd opgericht – ging onlangs failliet als gevolg van de coronacrisis. Met de overname door Morres & Company verdwijnt de naam Puntkomma weliswaar uit het Nijmeegse straatbeeld, maar de huidige activiteiten worden gewoon met dezelfde mensen voortgezet, zo laat de nieuwe eigenaar weten.

De stap naar Nijmegen past binnen de strategie van Morres & Company – het bedrijf nam in 2019 Rekers & Van Noppen over – om verder te groeien als full-service bureau in zuidoost-Nederland ‘met lokale voelsprieten’, aldus een persverklaring. ,,Het werk, de mensen en het dna van Puntkomma sluiten goed aan bij de cultuur van Morres. Dit is een belangrijk uitgangspunt geweest in de overnamestrategie.”

Morres & Company telt zo’n vijftig medewerkers en is actief voor een grote diversiteit aan klanten. Onder Morres krijgt het nieuwe bureau in Nijmegen – er werken op dit moment vier mensen – de beschikking over meer specialiteiten, waarmee volgens het Maastrichtse bedrijf de lokale slagkracht binnen de marketing en communicatie verder wordt vergroot.

Morres & Company is in 2013 opgericht door Paul Denis. Na Zuid-Limburg zette Morres eind 2019 al een grote stap richting Brabant door de overname van Rekers & Van Noppen in Eindhoven.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu