Home > Business > Communicatiebureau Impuls krijgt nieuwe eigenaren

Communicatiebureau Impuls krijgt nieuwe eigenaren

Het Genkse communicatiebureau Impuls is door oprichter Dirk Houben intern overgedragen. Jurgen Buekers, die al 15 jaar bij het bedrijf werkt, gaat samen met Luc Valvekens het bedrijf leiden. Valvekens is al tien jaar de digitale strateeg bij het bureau.

,,Het is het juiste moment, na 43 jaar kan ik Impuls stilaan loslaten. Het team is helemaal klaar om onder leiding van Jurgen de toekomst tegemoet te gaan”, zegt Houben. ,,Zowel qua team als klantenportefeuille is er een stevig fundament om verder op te bouwen. En achter de schermen kunnen ze nog altijd op mijn hulp rekenen. Ik sta het team waar nodig nog met raad en daad bij als mentor en consultant.”

Jurgen Buekers is al meerdere jaren mee verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van Impuls communicatie. Daarnaast zet hij de strategische lijnen uit voor verscheidene klanten én voor Impuls. De huidige koers van Impuls communicatie zal dus ook niet veranderen. Voor dit jaar wordt op een omzet van ruim 6 miljoen euro gerekend.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.