Home > Business > Colinda Vergouwen nieuwe directeur Munttheater Weert

Colinda Vergouwen nieuwe directeur Munttheater Weert

Colinda Vergouwen is de nieuwe directeur van het Munttheater in Weert. Zij volgt in deze functie Brigitte van Eck op, die met ingang van 15 maart aan de slag gaat als directeur van het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

De in 1984 geboren Vergouwen is afkomstig uit Noord-Brabant. Daar werkte zij eerder voor het Chassé Theater Breda. De afgelopen vier jaar was ze adjunct-directeur en programmeur van het podiumprogramma bij cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

De nieuwe directeur van het Munttheater kenschetst haar overstap als ‘een spannend moment’ in haar carrière. ,,Corona heeft er voor gezorgd dat onze branche hard geraakt wordt. Desalniettemin kijk ik met vertrouwen uit naar de toekomst. Het Munttheater beschikt over een professioneel en enthousiast team. Ik ben er trots op dat ik deze rol mag gaan vervullen en hoop samen met alle medewerkers dat we de inwoners van Weert zo snel mogelijk weer mogen laten genieten van een heerlijke onbezorgde avond uit in het meest gastvrije en gezelligste theater van Limburg”, laat ze weten.

Wim Hoogers, voorzitter van de raad van toezicht van het Munttheater, is enthousiast over de komst van Vergouwen. Colinda is de juiste persoon om het stokje van Brigitte van Eck over te nemen en het Munttheater door de huidige coronacrisis te loodsen. Haar energieke persoonlijkheid, enthousiasme en uitgebreide culturele netwerk zijn van grote waarde voor het theater en het culturele veld in de regio Weert.”

Collegeplein 3, Weert (NL) – munttheater.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu