Home > Business > ‘Chapeau’ voor Quiet Community Maastricht

‘Chapeau’ voor Quiet Community Maastricht

CHAPEAU MAGAZINE is het eerste luxe magazine in Limburg, dat in 1997 voor het eerst uitkwam. Nu, 20 jaar later is het een bekende, gevestigde naam, op veel leestafels liggend én door iedereen graag gelezen met een bereik van ruim 100.000 mensen in Nederland en de Belgische grensstreek. Verbonden aan topevents in het zuiden en met een breed euregionaal netwerk biedt Chapeau een mooie kijk op het goede leven. Maar Chapeau heeft ook oog voor mensen, hun ziel en zaligheid, wat hen drijft. Daarbij is er ook vaak ruimte voor maatschappelijk betrokken ondernemen.

VERBINDING

Jo Cortenraedt, hoofdredacteur van Chapeau Magazine en regelmatig te zien met Limbourgois op de regionale TV Zender L1, zegt: “De link van de Quiet naar de Quote500 en het blad Quote vind ik een geweldige manier om aandacht voor armoede te vragen. Als ik naar ons blad Chapeau kijk, is dat net zoals de Quote500 een blad dat geafficheerd wordt met rijkdom en ja, ik kom heel veel succesvolle mensen tegen. Maar wat ik steeds vaker hoor en merk, is dat er aan die succesverhalen vaak een start vanuit mindere omstandigheden ten grondslag ligt. Ik vind het ook logisch dat ik met ons blad en ons netwerk de verbinding maak met de Quiet Community Maastricht. Kennis maken en verbinding stimuleren tussen zwak en sterk, daarin kan en wil Chapeau ook een rol vervullen. Het hoeft immers niet altijd alleen om geld of succes te gaan”

Chapeau magazine wil daarom regelmatig aandacht geven aan de Quiet Community Maastricht. Zij zijn zelfs al benaderd door enkele Chapeau-partners om mee te denken over inzet en activiteiten voor de Quiet Community Maastricht. Geweldig! De koppeling met een groot netwerk zoals dat van Chapeau is natuurlijk een mooi geschenk voor de members van de Quiet Community Maastricht.

Xavier (links) en Jo Cortenraedt nemen hun hoed (chapeau) af voor Quiet

 

‘Chapeau’ door Chapeau

Xavier Cortenraedt, bladmanager van Chapeau Magazine, besluit: “Mooi dat naast onze zogeheten glossy nu ook een glossy die schuurt op de leestafel te vinden is. Chapeau zegt letterlijk chapeau voor dit initiatief. Ik ben oprecht blij dat ik met ons team daar een bescheiden bijdrage aan mogen gaan leveren, dus Quiet….jullie horen en lezen van ons!”

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu