Home > Business > Chapeau presenteert wielermagazine Boels-Dolmans

Chapeau presenteert wielermagazine Boels-Dolmans

Aan het einde van een langdurig hoofdsponsorschap van de Limburgse bedrijven Boels Rental en Dolmans Landscaping is een speciaal magazine verschenen over de succesvolle dameswielerploeg Boels Dolmans. Deze uitgave is geproduceerd door Chapeau Content Creators.

Het wielermagazine biedt een zeldzaam beeld achter de schermen van deze wereldformatie en is grotendeels ingevuld door de toonaangevende wielerjournalisten Raymond Kerckhoffs en Sander Kleikers die de ploeg al jaren op de voet volgen. Zo kreeg Kleikers enkele dagen een uniek kijkje in de keuken tijdens de WK ploegentijdrit in 2016 in Doha in Qatar. In het oliestaatje aan de Perzische Golf behaalde het Boels-Dolmans Cycling Team de mooiste prijs in al die jaren. Over dit unieke moment schreef Kleikers een mooi ooggetuigenverhaal.

Raymond Kerckhoffs volgde voor de Telegraaf vele jaren het internationale wielrennen en zag hoe dankzij Boels-Dolmans het dameswielrennen steeds belangrijker werd.

Natuurlijk komen ook de sponsoren Pierre Boels (Boels Rental) en Erwin Janssen (Dolmans Landscaping Group) uitgebreid aan het woord. Als teammanager heeft Janssen de ploeg zien groeien van een talententeam tot de nummer één van de wereld. “Ik heb in al die jaren enorm veel respect voor de wielrensters gekregen”, vertelt Janssen. “Zakelijk heb ik van hen ook veel geleerd. Vooral de focus in de topsport heeft mijn ogen geopend. Het helemaal naar een doel toeleven en zich daar helemaal op richten. In mijn zaak werk ik nu ook doelgerichter. Dit is de topprioriteit en daar ga ik voor 110 procent voor. Ik denk dat ik hierdoor voor mezelf de lat ook hoger heb gelegd. Met dank aan onze wielrensters.”

In het magazine staat uiteraard ook een uitgebreid interview met Olympisch kampioene en wereldkampioen Anna van der Breggen die nog steeds het gezicht van de ploeg is. “Ik heb het blad echt met plezier gelezen. Hoewel ik zelf nu al ruim vier jaar voor dit team uitkom, las ik nog veel verhalen die ik niet kende. Er zitten veel anekdotes en achtergrondverhalen bij. Dat maakt het echt leuk.”

Teammanager Erwin Janssen klopte bewust bij Chapeau Magazine aan om deze uitgave te produceren. „Wij staan erom bekend om hoogwaardige kwaliteit te leveren en dat was de uitdrukkelijke wens van Erwin”, zo vertelt hoofdredacteur Jo Cortenraedt. „Het moest honderd procent perfect zijn qua inhoud en uitstraling. Met ons ervaren team van topjournalisten, fotografen en vormgevers kunnen wij deze bijzondere opdrachten goed aan. We hebben de know how in huis en het is boeiend om in deze wereld te duiken.“

Het magazine ‘Elf jaar Boels – Dolmans’ wordt gratis meegestuurd bij het nieuwe wielermagazine ‘Ride’. Via onderstaande link krijgt u ook nog eens 15% korting en krijgt u beide tijdschriften voor 8,45 euro thuis gestuurd.

Pre-order hier de eerste editie van Ride

Teammanager Erwin Janssen en kampioene Anna van der Breggen, samen met Raymond Kerckhoffs en Sander Kleikers
hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu