Home > Business > Chapeau Magazine lente-editie gaat niet door

Chapeau Magazine lente-editie gaat niet door

Uitgerekend nu waren er zeeën van tijd  geweest om de nieuwe Chapeau, die rond 21 april in de bus zou vallen, te lezen. Maar helaas moeten wij, om de eenvoudige reden dat onze hele planning door de corona-crisis overhoop is gehaald, voor het eerst in drieëntwintig jaar een editie overslaan.

We hadden een mooi nummer voorzien, met diverse thema’s rondom het voorjaar en Koningsdag. Daar zou nu natuurlijk niet veel van terecht komen. De koning komt helemaal niet, veel mensen zitten aan huis gekluisterd, en veel van onze zakelijke relaties hebben hun winkel / bedrijf zelfs tijdelijk moeten sluiten. Ook is het niet mogelijk om de kwaliteit en actualiteit van de content te garanderen in deze tijden, waarbij praktisch dagelijks de situatie anders is.

Chapeau wil u elke twee maanden een gevoel van levensvreugde meegeven, maar dat is onder deze omstandigheden even niet mogelijk. Daarom richten we onze focus op onze volgende editie die gepland staat voor eind juni. Het maatschappelijk leven zal dan nog niet helemaal normaal zijn, maar waarschijnlijk is er dan wel iets meer reden voor optimisme. Dan kunnen wij perfect inhaken op het goede leven in Limburg, dat als rode draad door onze formule loopt.

In de tussentijd informeren wij jullie dagelijks kosteloos via www.chapeaumagazine.com en social media, met bekende en nieuwe reeksen en formats van kwalitatieve content.

Chapeau is springlevend, maar nu even enkel online. En vanaf half mei zelfs met een compleet nieuwe site. Hierover later meer. Maar straks ook weer op dat mooie papier. In die tussentijd wensen wij jullie alle goeds en veel gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu